Хотел Лагун

Изживейте прекрасни, романтични и незабравими мигове в хотел „ЛАГУН“. Ще се насладите на чудесните морски дарове на природата и най-пълноценно ще осъществите своите мечти за комфорт, уют и спокойствие.
Хотелът се намира в централната част на Поморие, в близост до морския бряг. Разполага с капацитет от 80 легла, с ергономични матраци, отговарящи на най-съвременните изисквания за здравословен, спокоен сън и пълноценна релаксация. На разположение са 34 двойни стаи и 4 апартамента, всички  обзаведени с директна телефонна връзка,  кабелна телевизия, климатик, минибар, сешоар, WC-душ /вана/, тераса. Апартаментите са с преходни спалня и хол. Хотела разполага с безжична интернет връзка.
Просторният ресторант предлага на гостите българско традиционно меню и вкусни специалитети от интернационална кухня, приготвени от квалифицирани професионалисти, изявени в кулинарното изкуство.
Извън сезона (от 01.09 до 30.05)
гостите на хотела могат да съчетаят приятната почивка с рехабилитация, възползвайки се от нашите специални цени и от лечебните процедури  предлагащи се в центъра за балнеология и калолечение.

Web support by Aristidov.com